top of page

Commissies

Binnen Twister hebben we verschillende commissies waar je als Twisterlid of vriend lid van kunt worden. Zij ondersteunen het bestuur en zorgen ervoor dat er genoeg leuks te doen is voor alle Twisterleden en vrienden! Hieronder volgt een lijst met de verschillende commissies die Twister kent en hun taken.

De Artistieke Commissie
Ze bewaren de artistieke kwaliteit van de vereniging en ondersteunen daarvoor zowel het bestuur, de productiecommissie als de regisseur en schrijvers bij het maken van artistieke keuzes! De commissie wordt ingestemd op de alv in juni.

 

De Productie Commissie
Ze produceren de producties van Toneelgroep Twister. Hier komen een boel diverse taken bij kijken zoals het regelen van een script, regisseur, repetities en opvoeringlocaties, decor en kostuums.

De Activiteiten Commissie
Ze organiseren alle niet-toneelgerelateerde activiteiten van de vereniging zoals borrels, spelletjes of filmavonden maar ook het Twisterledenweekend!

 

De PR Commissie
Ze verzorgen alle externe PR van de vereniging op bijvoorbeeld de Instagram en Facebook. Ook maken ze foto's op de activiteiten.

De Workshop Commissie 
Ze organiseren maandelijks workshops of toneelavonden en eventuele andere toneelprojecten die geen producties zijn 

bottom of page